Om oss

Sitwell har gjennom mange tiår markert seg som leverandør av norskproduserte møbler til kvalitetsbevisste kunder.

Sitwell vektlegger god og riktig sittekomfort, og siden møblene er produsert i sin helhet på Sunnmøre, kan vi tilby våre kunder store valgmuligheter med hensyn til farge på treverk og kvalitet og farge på tekstiler. Alle våre tekstiler holder kravene til hard bruk.

Vi har 20 års garanti på vendbare puter og konstruksjon. Godt for deg, og godt for miljøet.

 

HISTORIEN

Sitwell AS startet i en kjeller, som Liabygda Trevarefabrikk i 1933. På slutten av 30-tallet ble det bygget fabrikk, som ble utvidet flere ganger. Liabygda Trevarefabrikk hadde stor suksess utover 60-tallet med stolen Pål. Det ble produsert over 30 000 stk i året, og den var lenge norges mest produserte stol. Liabygda Trevarefabrikk fikk problemer på slutten av 80-tallet. Det ble en konkurs i 1991, men driften ble startet opp igjen samme året, nå som Liabygda Møbelindustri. 

I 2000 startet Liabygda Møbelindustri et samarbeid med bedriften Contract AS, og begynte å selge møbler under merkenavnet Sitwell. Contract fikk etterhvert økonomiske problemer, og Liabygda Møbelindustri fortsatte med Sitwell-navnet alene. 

I 2011 kjøpte Sitwell firmaet Hoff-Møbler AS. De har en egen avdeling på fabrikken, der de produserer eksklusive sittemøbler med stor grad av håndarbeid.